BESPAAR TOT 30% OP UW ENERGIEFACTUUR

Betere spouwmuurisolatie, properder achtergelaten.

We isoleren de spouwmuur van uw woning met gekeurde materialen. Door meer lijm en parels te gebruiken dan de gemiddelde isolateur is onze isolatie beter en steviger, ook tijdens verbouwingen. En de werf, die laten we altijd proper achter.

Eco Protect
5.0
Based on 70 reviews
powered by Facebook

Gekeurde materialen

We gebruiken enkel ATG-gekeurde materialen. Hierdoor kan u zeker zijn van een goede kwaliteit.

Meer lijm, meer parels

We gebruiken meer lijm en parels dan de gemiddelde isolateur, zonder dat de prijs hierdoor hoger ligt. Dit zorgt voor een betere én stevigere isolatie. Ook als u gaat verbouwen.

Opvolging van A tot Z, inclusief premies

Onze zaakvoerders volgen alle project van A tot Z op. Van gratis inspectie en kwaliteitsvolle uitvoering, tot opruimen van de werf en aanvragen van de premies.

De voordelen spouwmuurisolatie?

Bij spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur (de spouw genoemd) opgevuld met isolatie. Dankzij deze isolatie gaat warmte niet verloren. Hierdoor verhoogt het warmtecomfort in huis en daalt de energiefactuur.

Bespaar tot 30% op uw energiefactuur dankzij spouwmuurisolatie

Zo gaan we te werk

Na een inspectie en offerte op maat, kan het echte werk beginnen. Eerst boren we de vulopeningen en kalibreren we onze machines. Daarna worden de parels laag per laag ingeblazen. Tot slot worden alle vulopeningen dichtgevoegd in de kleur van de bestaande voegen. Je woning ziet er uit weer uit als tevoren. Eens we klaar zijn, ruimen we alles netjes op.

Waarde van uw woning stijgt,
uw energiefactuur daalt.

Dankzij een goede isolatie bespaart u al snel honderden euro’s per jaar. Terwijl energie steeds duurder wordt, zal uw energiefactuur dalen. Bovendien wordt het wooncomfort vergroot en zal uw woning stijgen in waarde.

Wij regelen uw isolatiepremies

Bovenop de besparing op uw energiefactuur ontvangt u ook isolatiepremies. Deze gelden zowel voor een renovatie als nieuwbouw. De premies bestaan uit 2 delen;

  1. Verbouwpremie van minimum €5 per m²: De overheid geeft een verbouwpremie op basis van het inkomen. Deze premie is minimum €5 per m² voor de hoogste klasse, 35% van het factuurbedrag (ex. btw) voor middenklasse (ongeveer €6 per m²) en 50% van het factuurbedrag (ex. btw) voor lage klasse (ongeveer €8 per m²). Via deze simulator kan je jouw persoonlijk bouwpremie berekenen.
  2. Gemeentelijke premie: Mogelijks geeft uw gemeente nog een extra premie. Dit kan u terugvinden via Officiële website van Vlaamse Overheid.

Vraag een gratis inspectie aan

Ben je benieuwd wat voor jou de beste oplossing is? Als isolatie-experten bieden we een gratis inspectie en gratis advies aan. Zo kunnen we je informeren en antwoorden bieden op al je vragen.