Energiezuiniger wonen

Hoge gas- en elektriciteitsfactuur? Vraag de EPC-waarde van je woning aan en bespaar vandaag nog!

Stijgende energieprijzen en facturen die niet mals zijn, we kennen er alles van. Gelukkig kan ook jij dankzij Eco Protect je factuur nu verlagen!

 

Hoe dan? Door de EPC (energieprestatiecertificaat) van je woning onderaan deze pagina makkelijk aan te vragen! Die EPC-waarde geeft je inzicht in de energiezuinigheid van je woning, én in het certificaat vind je adviezen om je energiescore makkelijk te verbeteren. Klinkt goed?

Eenvoudig en vrijblijvend

js_loader

Zo vraag je snel en eenvoudig je EPC aan

1. Plan een plaatsbezoek in

Vraag een plaatsbezoek aan via het formulier onderaan de website. Onze energiedeskundige neemt contact met je op om een plaatsbezoek in te plannen.

2. Onze energiedeskundige komt de EPC-waarde van je woning schatten

Onze energiedeskundige komt ter plaatsen om je woning grondig te inspecteren. Zo kan hij of zij snel zien hoe jij kan besparen.

3. Je ontvangt je EPC-certificaat

Je ontvangt het EPC-certificaat met de energiescore van je woning en adviezen via de post of digitaal in je mailbox.

ENERGIESCORE BEPALEN

Wat betekent de EPC-waarde of energiescore voor jouw woning?

De EPC-waarde of energiescore is een waarde die de energiezuinigheid van je woning aangeeft. Deze wordt bepaald in kWh/m²jaar.

 

Hoe hoger de EPC-waarde, hoe minder energiezuinig je woning momenteel is. Hoe lager de EPC-waarde, hoe energiezuiniger je woning is én hoe lager je maandelijkse energiefactuur dus wordt.

ONZE EPC-ADVIEZEN

Ontvang vrijblijvend advies over het verbeteren van de energiescore

Je ontvangt van ons vrijblijvend advies over het verbeteren van de energiescore van je woning. We onderzoeken de volgende onderdelen van je woning:

  • Ramen en deuren
  • Muurisolatie
  • Dakisolatie
  • Verwarming
  • Zonne-energie
  • Ventilatie

EPC-WAARDE VERHOGEN

Verhoog de waarde van je woning

Het EPC-certificaat bevat adviezen over energiebesparende investeringen. Met deze adviezen in de hand, kan je de EPC-waarde van je woning verhogen.

Hoe ga je met je EPC aan de slag? Ga voor onze totaaloplossing!

Het EPC-certificaat bevat naast de energiescore van je woning ook heel wat adviezen om hem energiezuiniger te maken. En ook daar kunnen wij je ook bij helpen! Hoe? Door zelf de nodige aanpassingen door te voeren in jouw woning, of door onze betrouwbare partners aan te spreken.

Vraag de EPC-waarde voor je woning aan

Het EPC-certificaat voor jouw woning aanvragen, kost je €200 (excl. btw). In die totaalprijs zit de inspectie van onze energiedeskundige ter plaatse én het opmaken en versturen van je EPC-certificaat vervat.

Heb je nog een vraag? Laat het ons zeker weten! 
Het onderstaande formulier is overigens vrijblijvend in te vullen, je voert dus nog geen definitieve aankoop uit.